Selecteer een pagina

#1 Aftrap

Hoi!

De bus was er al even klaar voor en dan ineens, wij ook. 15 juli, een mooie dag om te (verjaren en) vertrekken. Zodoende. Inmiddels Duitsland voorbij. Er werd geopend met cava; even verderop was het het blik Erdinger dat knalde. Heimwee van deze? Zou kunnen.

Er werd gezien: weg, verkeersbord, aardappelveld, groen, strand, zonsondergang, bunkers. Momenteel oogt het zacht en uitgestrekt, met bos, zee, duin, groen, hier en daar een krekel. Geproefd werd van spaghetti, rijst, tonijn, brood, nieuw geluid, zacapa, lange dijk. Uit good vibes werd geslurpt; van de Bucket list zijn inmiddels 2 items afgevinkt. De bus kreeg het zwaar in het mulle zand en wij deden mee. Bries, warmte, nat en hier en daar een spanning voor wat komen gaat, is wat we voelen. Maar bovenal veel zin, zin om samen te ontdekken, te beleven. En te delen. Met jullie, welkom!

De afgelopen weken hebben zich gevuld met inpakken, verhuizen, verbouwen, uitkijken en verlangen. Daarover alleen al genoeg om over te vertellen; laat staan over ervaringen die ons te wachten staan. Van feelings in van tot sea, uitgezet in verhalen van op en onderweg.

Waar we nu zitten? Volgende keer meer (duidelijkheid).

Tot snel,

Léon, Anouk & de bus